Case Study – Phone Rep

SEO Optimering

Da vi påbegyndte arbejdet med phone-rep havde de før været i kontakt med nogle andre reklamebureauer, som havde skabt nogle resultater. Phone Rep ville dog gerne til next level, hvorfor de valgte at gå videre med os.
Forneden ses den organiske trafik fra Oktober 2018 til September 2019.  Vi startede med Phone Rep som kunde i Februar måned.
Vi elsker gennemsigtighed hos Salesultra, derfor så kan du selv køre analysen igennem via et værktøj, der hedder ubersuggest. Tryk på knappen forneden så bliver du sendt til det.

Resumé af samarbejdet

Phone Rep ville til “the next level” og ekspandere. De havde derfor brug for en samarbejdspartner, der kunne støtte dem i deres markedsføringsstrategi. De havde en stabil organisk trafik på omkring de 780 brugere før vi startede. 6 Måneder efter påbegyndt samarbejde har vi fordoblet deres organiske trafik.

Strategien

I de indledende faser skulle vi gennemgå og evaluere deres hjemmeside. Der skulle foretages analyser af både konkurretnerne, markedet og deres hjemmeside. Herefter kunne vi planlægge en målrettet strategi, for at øge Phone Reps trafik. Efter analysen var det tydeligt, at siden blev holdt tilbage af både nogle teksniske elementer på hjemmesiden som skulle optimeres, men også af selve indholdet på hjemmesiden. Det forbedrede vi samtidig med, at vi gik igang med en linkbuilding kampagne.

Konkrete resultater

%

Organisk trafik

%

Konverteringsrate

Top 8 Søgeord

Bookinger om måneden

Flere Succesfulde projekter

Hjemmeside udvikling

Design & Udvikling af hjemmeside

Hjemmeside udvikling

Design & Udvikling af hjemmeside

Bliv vores næste succes!

Lad os tage din forretning til det næste niveau!